Aluminium schutting deel
95,00

Aluminium schutting deel

#
#
#
#
€ 95,00 per plank
Op voorraad

Bestel maatwerk

Payment Logo Thuiswinkel Waarborg

Aluminium schuttingdelen zijn ideaal voor het maken van een afscheiding of het afdichten van een zijwand of achterwand van een losstaande overkapping. Creativiteit is het enige wat je kan belemmeren, kies voor gewone schuttingdelen of voor net zo goed werkende aluminium schuttingdelen.

Let op dat je voor de mooiste afwerking de schuttingdelen in een U-profiel monteert, deze zijn apart te bestellen om een volledige schutting te kunnen maken. Je kan zelf kiezen of je beide zijkanten van het U-profiel voorziet en of je gebruik maakt van het U-profiel voor de onderkant. Voor een strakke afwerking is er een afwerk kliklijst beschikbaar om bovenop de aluminium schutting te bevestigen.

De aluminium schuttingdelen, U-profielen en afwerkkliklijst voor op de schutting zijn allemaal alleen in het antraciet leverbaar.

Kleur
Antraciet
Breedte
25 mm
Hoogte
166 mm
Werkende hoogte
150 mm
Lengtes
3500/4000/5000/6000
Bezorging
Vrachtwagen
Levertijd
1-2 weken
Garantie
1 jaar

Voor het opmeten van de maten voor het maken van een aluminium schutting zijn twee maten van belang:

  1. De breedte van de schutting
  2. De hoogte van de schutting
Algemene waarschuwing

Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist meten, de meetinstructies zijn een hulpmiddel om tot de juiste afmetingen te komen.

Het maken van een aluminium schutting is vrij eenvoudig.

Stap 1:

Meet de gewenste breedte en de gewenste hoogte van de schutting op.

Teken de lengtes af op de U-profielen voor de onderkant en zijkanten. De keuze is vrij of je de hoeken aan de onderkant in verstek zaagt.

Stap 2:

Leg het U-profiel van de onderkant op zijn plaats en schroef de U-profielen aan de zijkant op hun plek.

Stap 3:

Meet de afstand tussen de twee zijkant U-profielen in en zaag de schuttingdelen één voor één op maat en schuif ze er vanaf de bovenkant in.

Stap 4:

Meet de lengte voor de afwerkkliklijst op en zaag deze op maat. Vervolgens plaats je deze op de schutting.

Algemene waarschuwing

De montageinstructies zijn ter instructie om te zien of je zelf de montage kan uitvoeren of iemand zou willen inhuren. Lees altijd de bijgeleverde instructies, deze zijn hetzelfde. Montage veranderingen zijn direct verwerkt in de meegeleverde producten en mogelijk pas later op de website bijgewerkt.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist meten, zagen, boren en monteren van het product.