Glazen wand
675,00

Glazen wand

#
#
#
#
€ 675,00
Op voorraad

Bestel maatwerk

Payment Logo Thuiswinkel Waarborg

Met een glazen schuifwand zet je het slechte weer voorgoed buiten de deur, letterlijk buiten de glazen schuifwand. Onder de overkapping met goed weer is het dé plek om te genieten en ook met slecht weer kan dit prima. Omdat de glazen schuifwand perfect aansluit op iedere overkapping van elk merk is deze geschikt voor iedereen.

Een glazen schuifwand kent veel voordelen ter bescherming bij het mindere weer. Voordelen bij het goede weer zijn er natuurlijk ook! Als de glazen schuifwand dicht is in de lente, warmt de zon het terras heerlijk op. En als het te warm wordt, dan zet je de glazen schuifwand deels of in zijn geheel open. Hartje zomer zet je de glazen schuifwand helemaal open en kan het heerlijke zomerbriesje onder de overkapping door.

Maak van je glazen panelen een schuifwand door onze handige meenemers. Deze zijn tegen meer prijs à €35,00 per stuk.

Maak je geen gebruik van meenemers, kies dan voor de Losse handvaten met plakstrip voor elke glazenschuifwand. Hierdoor kan iedere glazenschuifwand gemakkelijk worden geschoven over de rails. Bij gebruik van meenemers is het ook mogelijk om te kiezen voor de luxe geintregeerde handvat.