Zonwering
3.700,00

Zonwering

#
#
#
#
€ 3.700,00
Op voorraad

Bestel maatwerk

Payment Logo Thuiswinkel Waarborg

De zonwering is speciaal gemaakt voor een overkapping. Voor het ultieme gemak beschikt de zonwering standaard over een elektrische bediening. Je kan kiezen voor nog meer gemak in de vorm van een afstandsbediening.

De zonwering is alleen geschikt voor de Premium overkapping vanwege het gewicht van de zonwering. De zeer sterke Premium overkapping is hiervoor uiterst geschikt en kan de last van de zonwering makkelijk dragen.

Het frame van de zonwering is gemaakt van de hoogste kwaliteit aluminium en is in de kleuren Crèmewit en Antraciet beschikbaar. Het doek van de zonwering is in tien kleuren beschikbaar, hierdoor zijn veel combinaties mogelijk.

Heb je een overkapping van een ander merk? De zonwering is universeel en past op bijna elk merk overkapping. Informeer bij twijfel bij de leverancier of de overkapping sterk genoeg is voor een overkapping zonwering.

Let op: het is van belang dat de overkapping goed gemonteerd is en beschikt over de juiste fundering. Als je geen premium model hebt van OverkappingPlaza, informeer dan bij de leverancier of het model overkapping het gewicht van een zonwering kan dragen. De kleuren van het doek en frame kunnen afwijken door je eigen scherm en het werkelijke doek van een andere fabrikant. Een zonwering valt onder maatwerk en wordt volledig op de door jou ingevoerde maten en specificaties gemaakt, maatwerk kan nooit worden geretourneerd.

Kleur frame
Crèmewit en Antraciet
Materiaal frame
Aluminium
Aandrijving
Elektrisch
Bediening
Schakelaar of Afstandsbediening (optie)
Bezorging
Vrachtwagen
Levertijd
3-5 werkdagen
Garantie
3 jaar

Voor het opmeten van een zonwering voor de overkapping zijn slechts twee maten nodig, de breedte van de overkapping en de uitval.

Algemene waarschuwing

Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist meten, de meetinstructies zijn een hulpmiddel om tot de juiste afmetingen te komen.