Polycarbonaat plaat
125,00

Polycarbonaat plaat

#
#
#
#
€ 125,00 per plaat
Op voorraad

Bestel maatwerk

Payment Logo Thuiswinkel Waarborg

Het kan voorkomen dat tijdens stevige stormen je dak beschadigt door vallende takken of ander materiaal dat de lucht uit komt vallen. Daarom zijn alle polycarbonaat platen los bestelbaar, in verschillende lengtes en altijd in dezelfde breedte van 98 cm en 16 mm dik.

 • Helder polycarbonaat

  Helder polycarbonaat is één van de twee standaard opties bij elke overkapping, tenzij de keuze op een ander type dak valt. De heldere polycarbonaat platen zijn voorzien van een uv-beschermende laag aan één zijde.

 • Opaal polycarbonaat

  Opaal polycarbonaat is de andere standaard optie voor elke overkapping, tenzij de keuze op een ander type dak valt. De opaal polycarbonaat platen zijn voorzien van een uv-beschermende laag aan één zijde.

 • Ultra helder polycarbonaat

  Het Ultra heldere polycarbonaat laat meer licht door dan elk ander polycarbonaat dak. Het is op glas na de meest licht doorlatende optie die mogelijk is voor de overkapping. Ook is de ultra heldere versie voorzien van een extra uv werende laag ten opzichte van de regulaire heldere polycarbonaat plaat.

 • IR warmtewerend polycarbonaat

  De IR warmte werende polycarbonaat platen zien er hetzelfde uit als de normale opaal platen. Het verschil zit in de hoeveelheid warmte welke de platen doorlaten. De IR warmte werende platen zijn voorzien van een extra reflecterende laag om de warmte zo veel mogelijk te verminderen. Hierdoor blijft het onder de overkapping aangenaam koel op de warmere dagen.

Kleur
Opaal, Helder, Ultra-helder en IR warmtewerend
Dikte
16 mm
Breedte
98 cm
Lengte (mm)
2500, 3000*, 3500 en 4000*
*Ultra-helder lengte (mm)
3000 en 4000
Bezorging
vrachtwagen
Levertijd
1-2 weken
Garantie
1 jaar