Over ons

OverkappingPlaza is dé specialist op het gebied van overkappingen. Wij staan voor kwalitatief hoogstaande overkappingen tegen zeer scherpe prijzen. Door onze jarenlange ervaring met overkappingen kunnen wij in elke situatie jou het beste advies geven wat aansluit bij je woonsituatie.

De goedkoopste overkappingen

Dagelijks streven wij naar het bieden van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs, om de goedkoopste leverancier van overkappingen in de Benelux te zijn!

Onze maatwerkoplossingen

Indien de overkapping naar wens te groot of te klein is, is het voor ons mogelijk om de grote overkapping voor u in te korten. Het inkorten van de breedte valt onder maatwerk en brengt extra kosten met zich mee. Dit is tijdens het samenstellen van de overkapping op te geven.

Snelle levertijden door ruime voorraad

Door onze goede relaties met fabrieken en leveranciers en de beschikking over een grote voorraad, wacht je nooit lang op het bestelde product. Na het ontvangen van de bestelling kunnen we snel schakelen en in korte tijd het door jou bestelde product leveren. Het is ook mogelijk om het bestelde product dezelfde dag nog bij ons op te halen.

Montageteam

Geen zin, tijd of de juiste kennis om de overkapping zelf te monteren? OverkappingPlaza heeft jarenlange ervaring met een montageteam die de overkapping snel en vakkundig plaatst, zodat je snel kunt genieten van je overkapping!

OverkappingPlaza hanteert dagelijks de scherpste prijs door het montageteam als optie aan te bieden, zodat je zelf kunt kiezen om de montage in eigen hand te houden of juist uit handen te geven. De kosten voor het montageteam zijn niet inbegrepen bij producten van OverkappingPlaza en wij zijn niet verantwoordelijk voor de uitvoering van de montage.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Het ondernemen op een verantwoorde en maatschappelijke manier speelt een belangrijke rol bij OverkappingPlaza. Wij kiezen voor producenten die verantwoord en bewust met het milieu omgaan. Juist omdat we veel met natuurlijke producten werken hebben we een focus op duurzaamheid.